Accountant Meppel

Op zoek naar een accountant in Meppel? Maatwerk is een persoonlijk en gekwalificeerd accountantskantoor voor de regio Meppel, De Wijk, Ruinerwold, Koekange en Rogat.

Accountant met maatwerk

Maatwerk is een klein bedrijf dat zich richt op de wensen en behoeften van een ondernemer. Onze ondersteuning op accountancy vlak is gebaseerd op wat u wenst. Wilt u dat wij de volledige administratie uit handen nemen? Of is het samenstellen van de jaarrekening voldoende? Maatwerk neemt graag werk uit handen, zodat u zich kan focussen op waar u het beste in bent; het runnen van uw onderneming!

Onze diensten

Elke onderneming heeft te maken met een boekhouding, jaarrekening en aangiftes. Het is belangrijk dat u erop kunt vertrouwen dat de cijfers kloppen, zodat u aan de hand daarvan doelstellingen en plannen voor de toekomst kunt maken. Wij kijken graag verder dan alleen de cijfers en bespreken gezamenlijk hoe het bedrijf ervoor staat en wat de ontwikkelingen zijn. En hoe dan ook zorgen we ervoor dat u voldoet aan alle wettelijke verplichtingen.

Neem vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we in een persoonlijk gesprek kunnen bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op