Een accountant die maatwerk levert

Als ondernemer wilt u dat de boekhouding, jaarrekening en aangiftes tot in de puntjes zijn verzorgt. U moet kunnen vertrouwen op de cijfers en op basis daarvan doelstellingen en plannen voor de toekomst kunnen maken. Maatwerk neemt graag werk uit handen, zodat u zich kunt focussen op uw onderneming.


U kunt bij ons o.a. terecht voor:

  • Financieel en fiscaal advies
  • Het samenstellen van jaarrekeningen
  • Het samenstellen en beoordelen van begrotingen
  • Tussentijdse rapportages
  • Het verwerken van de (gehele) administratie

Wij zorgen ervoor dat u voldoet aan alle wettelijke verplichtingen. Wij maken voor u de cijfers inzichtelijk, maar kijken ook verder dan alleen de cijfers. Samen met u bekijken we hoe uw bedrijf ervoor staat en wat de ontwikkelingen zijn. Wij nemen u als partner – een maat – bij de hand en wijzen u de juiste weg.


Nico


Nico Draaisma heeft al meer dan twintig jaar ervaring in de accountancy. Zijn kennis blijft op peil middels permanente educatie, waardoor Nico gecertificeerd accountant is.

De laatste jaren zag Nico steeds meer de voordelen van een klein bedrijf dat specifiek op de wensen van klanten in kan gaan. Nico doet hiermee de naam van het bedrijf eer aan; ondersteuning op maat, gebaseerd op de wensen en behoeften van u als ondernemer.

Privacyverklaring & Verwerkersovereenkomst

Privacyverklaring (.pdf)
Verwerkersovereenkomst (.pdf)