Maatwerk werkt voor u

Maatwerk is een persoonlijk en gekwalificeerd accountants- en administratiekantoor. Wij ondersteunen en adviseren ondernemers uit het MKB in de regio Meppel, Rogat, De Wijk, Koekange en Ruinerwold.

Onze diensten:

  • Accountancy
  • Belastingen
  • Advies en begeleiding (financieel en fiscaal)
  • Salarisadministratie

Onze medewerkers staan voor u klaar

Wij luisteren naar u, denken met u mee en helpen u vooruit. U heeft een vast contactpersoon en door de aanwezigheid van een gecertificeerde accountant is de kwaliteit gewaarborgd. Met maximale inzet wordt de hoogste kwaliteit geleverd. Daarnaast zijn de lijnen bij ons zeer kort. U kunt bij ons kantoor in Rogat altijd gewoon binnenlopen voor advies. Onze medewerkers staan voor u klaar!

De visie van Maatwerk

Toen Rinus Wever en Nico Draaisma destijds begonnen met hun accountants- en administratiekantoor hadden zij een duidelijke visie: snel en efficiënt diensten aanbieden en deze zoveel mogelijk bij één persoon houden. Korte communicatielijnen waarbij vergaande digitalisering een belangrijk hulpmiddel is.

Nu, na een aantal jaren op deze manier te hebben gewerkt, is het duidelijk dat deze visie het gewenste resultaat oplevert. Onze klanten zijn zeer tevreden en ervaren onze werkwijze en digitalisering als prettig en praktisch.